Kerst

We kunnen alweer gaan aftellen tot kerst!
En dit jaar staan wij weer in ons restaurant klaar om u een lekker diner voor te schotelen.

Het diner is in twee rondes:
Ronde 1 van 16:00-16:30 tot 19:00 uur
Ronde 2 vanaf 19:15 uur tot sluit

Wij serveren alleen het onderstaande 3- of 4 gangen kerstmenu.
Dit is een uitgebreid menu, waarbij we aan iedereen gedacht hebben.

Kerstmenu

3 Gangen: soep – hoofdgerecht – nagerecht   € 31,50
3 Gangen: voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht   € 36,50
4 Gangen: voorgerecht – soep – hoofdgerecht – nagerecht   € 41,50

  • R U N D E R C A R P A C C I O
    Met pijnboompitten, zongedroogde tomaat, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • S A L A D E   G E R O O K T E   V I S
    Met makreel, forel, gerookte zalm, rode ui, croutons en mosterd-dille dressing
  • S A L A D E   G E I T E N K A A S
    Met perendressing, honing, walnoten en spekjes
  • S T E A K T A R T A A R
    Met gepocheerd kwartel eitje, truffelmayonaise en krokantje van Serrano
  • S A L A D E   S C A M P I
    Met knoflook, croutons, honing-mosterd dressing en basilicummayonaise
  • S A L A D E   L A U W   W A R M E   B R I E
    Met walnoten en honing-tijm saus
  • T R I O   V A N   W I L D
    Gebakken eendenborst, wild kroketje en viking brood met wild paté  (meerprijs)
    ***
  • T O M A T E N S O E P
    Met balletjes en room
  • U I E N S O E P
    Met een kaasbeschuit
  • P A S T I N A A K S O E P
    Met pompoenpitten en appel
    ***
  • S A L T I M B O C C A
    Kip gevuld met mozzarella en tomatentapenade
    omwikkeld met spek met een rode port saus
  • H A Z E N P E P E R
    Met rode kool, aardappelpuree en een stoofpeertje
  • V A R K E N S H A A S
    Medaillons met peperroomsaus
  • R U N D E R B A V E T T E
    Met truffeljus
  • H E R T E N B I E F S T U K
    Met gebakken champignons, rode kool, aardappelpuree,
    stoofpeertje en rode port saus (meerprijs)
  • V A R K E N S S C H N I T Z E L
    Met champignonsaus
  • G E B A K K E N   S C A M P I
    In een licht pikante knoflookroomsaus
  • D U O   K A B E L J A U W & Z A L M
    Met een pestoroomsaus
  • Z E E B A A R S
    Met basilicumolie
  • G E V U L D E   P A P R I K A
    Met verschillende verse groenten, pijnboompitten
    knoflook, kerrie-rijst en Parmezaanse kaas
  • W R A P   U I T   D E   O V E N
    Gevuld met roomkaas en roerbakgroenten
    overgoten met tomatensaus en Parmezaan
    Geserveerd met coleslaw en frites
    ***
  • K E R S T D E S S E R T
    Verrassingsdessert van de Chef
  • C R E M E   B R U L É E
    Met stroopwafel ijs en slagroom
  • D A M E   B L A N C H E
    Drie bollen vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  • M E R I N G U E   IJ S G E B A K
    Schuimgebak met karamel, toffee, pecan en slagroom (Glutenvrij)

    Kinder Kerstmenu (t/m 12 jaar)      € 13,25

    – K I N D E R   T O M A T E N S O E P
    Met balletjes en room
    – K I N D E R   P A S T I N A A K   S O E P
    Met pompoenpitten en appel
    – K I N D E R   U I E N S O E P
    ***
    – P A S T A   B O L O G N E S E
    Tagliatelle, tomatensaus, groenten en gehakt
    – K L E I N E   K I P S C H N I T Z E L
    Met champignonsaus en warme groenten
    – P A S T E I T J E   K I P P E N R A G O U T
    Met sla garnituur
    – F R I T E S   M E T   S N A C K
    Frikandel, kroket, kipnuggets, mini kaassoufflés of bitterballen
    met salade, mayonaise en appelmoes
    ***
    – K I N D E R IJ S J E
    Een bolletje vanille ijs en een bolletje aardbeien ijs met slagroom en spikkels
    – M I N I   D A M E   B L A N C H E
    Twee bolletjes vanille ijs met slagroom en warme chocolade saus
    – W A R M   C H O C O L A D E   T A A R T J E
    Met slagroom